Contentbeheer Rusheuvel

Voor sportcentrum en evenementenhal de Rusheuvel in Oss, houdt LINCC de social mediakanalen bij. Deze bestaan uit één Instagram account en twee Facebookpagina’s, bestaande uit Rusheuvel Bowling en Rusheuvel Events.

Om de kanalen er zo professioneel mogelijk uit te laten zien en ervoor te zorgen dat de juiste doelgroep wordt aangesproken, is er een feed gecreëerd die past bij de huisstijl en het imago van de Rusheuvel. Deze feed wordt elke week weer aangevuld met nieuwe content.

LINCC ontwerpt de afbeeldingen, schrijft de captions en plant de berichten in. Op die manier wordt de Rusheuvel ontzorgd op het gebied van social media, blijven de kanalen actueel en wordt er consistent gepost.

Als opdrachtgever heb ik geen tijd/knowhow voor alle benodigde posts en LINCC pakt dit direct op, breidt dit zelfstandig uit en controleert het geheel. Ik ben tevreden dat ik ontzorgd wordt en dat LINCC al het nodige regelt. Daarbij eerlijke communicatie over resultaten en prijzen. Dit maakt onze samenwerking prettig en compleet.

– De Rusheuvel

Privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.