Over LINCC.

Hoi! Mijn naam is Linde en ik ben Junior Communicatieprofessional en oprichter van LINCC. Ik ben altijd al zeer praktijkgericht geweest en vind het ook ontzettend leuk om creatief bezig te zijn. Tijdens mijn studie heb ik mijn talent voor schrijven ontdekt en heb ik me ontwikkeld op het gebied van content creatie en social media.

Na een tijd als freelancer te hebben gewerkt, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Voorheen focuste ik me alleen op het schrijven van teksten, maar nu heb ik daar het creëren van allerlei soorten andere content aan toegevoegd. Denk hierbij aan het ontwerpen van posts voor op social media, maar ook aan visitekaartjes of menukaarten.

Met LINCC wil ik andere bedrijven helpen hun doelen te bereiken met behulp van creatieve en passende content. Dit doe ik door eerst met klanten in gesprek te gaan en goed in kaart te brengen welke doelen zij willen bereiken. Gaat het hierbij bijvoorbeeld om meer interactie met de doelgroep of juist om meer naamsbekendheid? Ik vind persoonlijk contact heel belangrijk, omdat ik denk dat dit de beste manier is om content aan te leveren die zo goed mogelijk past bij de doelen en wensen van klanten.

Ben jij benieuwd naar wat LINCC voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op en wie weet spreek ik je snel!

“Met LINCC wil ik andere bedrijven helpen hun doelen te bereiken met behulp van creatieve en passende content.”

plann-8IhVh0xU2Hc-unsplash
sincerely-media-ylveRpZ8L1s-unsplash
charlesdeluvio-GXNo-OJynTQ-unsplash

Volg me op social media!

Privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.