Contentbeheer DZ Technologies

Voor DZ Technologies in Alphen aan den Rijn houdt LINCC de communicatie via de social media kanalen bij. Hierbij gaat het om LinkedIn en Instagram. DZ Technologies richt zich ook op internationale klanten, waardoor er naast Nederlandstalige teksten ook Engelstalige teksten worden verzorgd.

Bij het creëren van de content wordt er rekening gehouden met het doorvoeren van de huisstijl van DZ Technologies. Hierdoor wordt er niet alleen gezorgd voor herkenbaarheid, maar ook voor een samenhangende feed. Daarnaast zorgt het voor een professionele uitstraling. Door wekelijks posts in te plannen, worden de pagina’s consistent gevuld met relevante content en wordt de doelgroep op de hoogte gehouden van de mogelijkheden en lopende projecten.

LINCC ontwerpt de afbeeldingen, schrijft de captions en plant de berichten in. Op die manier wordt DZ Technologies ontzorgd op het gebied van social media, blijven de kanalen actueel en wordt er consistent gepost.

Privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.